GEMEENTE WESTVOORNE
Logo Westvoorne
WET RUIMTELIJKE ORDENING
WET GELUIDHINDER
ontwerp bestemmingsplan Kortedijkje 8 Rockanje
ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder
Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kortedijkje 8 Rockanje met een ontwerpbesluit Hogere grenswaarden Wet geluidhinder ter inzage wordt gelegd. De stukken liggen met ingang van 15 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage.
U kunt de stukken downloaden van de website www.westvoorne.nl onder het kopje ‘bestemmingsplannen’. Ook is het plan in te zien via de website RO-Online: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0614.bpKortedijkje8-0010. Tot slot zijn de stukken in papieren vorm in te zien in het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 in Rockanje.
Plangebied en doel bestemmingsplan
Het bestemmingsplan wordt opgesteld om:
  • -
    de exploitatie van een manege niet langer mogelijk te maken;
  • -
    een vrijstaande woning te kunnen realiseren.
Het plangebied betreft kadastraal perceel Westvoorne, sectie A, nummer 503 en gedeeltelijk 504.
Hogere grenswaarden Wet geluidhinder
De situering van de nieuwe woning die met het bestemmingsplan mogelijk wordt gemaakt voldoet niet aan de voorkeursgrenswaarde voor wegverkeerslawaai. Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken daarom bekend dat zij van plan zijn voor deze woning een hogere grenswaarde vast te stellen. Hiervoor is een ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder opgesteld. Dit ontwerpbesluit ligt gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.
Indienen zienswijzen
Met ingang van 15 oktober 2015 kunnen gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit Wet geluidhinder worden ingediend.
Zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje.
Zienswijzen op het ontwerpbesluit Wet geluidhinder kunnen door belanghebbenden worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Westvoorne, Postbus 550, 3235 ZH Rockanje.
Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de behandelende ambtenaar van het team Gebiedsontwikkeling via telefoonnummer (0181) 40 80 31.
Rockanje, 14 oktober 2015
Burgemeester en wethouders van Westvoorne
de secretaris de burgemeester
Wim van Noord Peter de Jong
Naar boven