Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Oranjestraat 100 Gilze
Logo Gilze en Rijen
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen stelde op 28 juli 2015 het ontwerpbestemmingsplan Oranjestraat 100 Gilze vast. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk dat aan de Oranjestraat maximaal 3 woningen worden gebouwd welke uitwegen op de Oranjestraat.
Het college besloot ook om geen ontwerpexploitatieplan vast te stellen, omdat we de grondexploitatie regelen met een realisatieovereenkomst.
Ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 13 oktober 2015 tot en met 23 november 2015 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen.
Ook kunt u het plan tijdens de openingstijden inzien in De Schakel in Gilze, Kerkstraat 106 in Gilze.
U kunt het volledige plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.BPOranjestraat100-ON01.
Iedereen kan een zienswijze indienen
Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Iedereen kan ook een zienswijze indienen tegen het ontwerpbesluit om geen exploitatieplan vast te stellen. Dat is bepaald in artikel 6.12 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening,
Zienswijze indienen
In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen.
Uw schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.
Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161.
Rijen, 8 oktober 2015
burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,
de secretaris, de burgemeester,
ir. G.J.F.M. Vlekke          dr. A.J.W. Boelhouwer
Naar boven