Vaststelling bestemmingsplan en vaststellen hogere geluidwaarden
Logo Werkendam
Vaststelling bestemmingsplan Kern Sleeuwijk: Kerkeinde ong.
Burgemeester en wethouders van de gemeente Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat op 6 oktober 2015 het volgende bestemmingsplan is vastgesteld:
-Kern Sleeuwijk: Kerkeinde ong. (NL.IMRO.0870.02BP1115KSKerkong-VA01)
Vaststelling hogere grenswaarde wegverkeerslawaai
Burgemeester en wethouders van de gemeente Werkendam maken op grond van de Wet geluidhinder tevens bekend dat in het kader van het bestemmingsplan Kern Sleeuwijk: kerkeinde ong op 14 juli 2015 hogere geluidwaarden zijn vastgesteld voor het wegverkeerlawaai vanwege de A27. Het gaat om een waarde van 57 dB voor twee woningen en een waarde van 56 dB voor de derde woning.
 
Het vastgestelde bestemmingsplan en het besluit tot het verlenen van hogere geluidswaarden, liggen met ingang van vrijdag 16 oktober 2015 gedurende zes weken, tot en met donderdag 26 november 2015 voor iedereen ter inzage bij het klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, of is te zien via www.werkendam.nl of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tegen het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan en het besluit tot het verlenen van hogere waarden wegverkeer, kan van zaterdag 17 oktober 2015 tot en met vrijdag 27 november 2015 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:
  • Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad;
  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad.
Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiertoe dient naast beroep tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening te worden gedaan aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Werkendam, 15 oktober 2015
Naar boven