Logo Bergen op Zoom
Bekendmaking ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Meilust-Woongebied, Bergen op Zoom

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het 1e wijzigingsplan van het bestemmingsplan Meilust-Woongebied met plannummer NL.IMRO.07480000WP0047a- gereed is.

Het ontwerp 1e wijzigingsplan betreft de locatie Zandstraat 134/134a te Bergen op Zoom. Een wijzigingsbevoegdheid in de regels van het bestemmingsplan Meilust-Woongebied voorziet in de mogelijkheid om de bestemming Detailhandel te wijzigen in de bestemming Wonen, met ‘gemengde doeleinden’ op de begane grond. Op verzoek van eigenaar wordt deze wijziging doorgevoerd. Met deze wijziging is het mogelijk om op locatie te wonen, zonder dat dit gelieerd is aan bedrijfsmatige activiteiten op de begane grond.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf 9 februari 2015 gedurende zes weken voor eenieder op de volgende wijzen ter inzagen:

Gedurende deze periode is het mogelijk om schriftelijk of mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpwijzigingsplan bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeente Bergen op Zoom, ter attentie van het team Ruimtelijke ordening en Vergunningen, Postbus 35, 4600AA Bergen op Zoom. Indien u een mondelinge zienswijze wenst in te brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Cats, telefoonnummer (0164)-277555 dan wel de heer B. Verdonschot, telefoonnummer (0164)-277491. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijze kunt weergeven.

Bergen op Zoom, 6 februari 2015

Naar boven