Logo Purmerend
Vestiging voorkeursrecht Klein Where, Purmerend

De gemeenteraad maakt op grond van artikel 7, lid 1 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg) bekend dat hij op grond van artikel 4 van de Wvg op 29 januari 2015 heeft besloten gronden aan te wijzen waarop de bepalingen van de Wvg van toepassing zijn.

De aanwijzing betreft de gronden (twee percelen) plaatselijk bekend Purmerweg 39 en 39a.

Het besluit van de gemeenteraad ligt samen met de bij het besluit behorende bijlagen, bestaande uit een kadastrale kaart en een lijst met aangewezen percelen volgens de registers van het kadaster, met ingang van 6 februari 2015 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Purmersteenweg 42 te Purmerend.

Het besluit treedt in werking van de dag na dagtekening van de Staatscourant waarin de terinzagelegging bekend is gemaakt.

Bezwaar

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) gedurende zes weken na dagtekening van deze publicatie in de Staatscourant een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad van Purmerend, Postbus 15, 1440 AA Purmerend.

Het bezwaarschrift dient te worden ondertekend en dient ten minste te bevatten:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. de omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • d. de gronden van het bezwaar.

Bezwaar of beroep dat aanhangig is tegen het collegebesluit tot voorlopige aanwijzing, wordt mede geacht te zijn gericht tegen het besluit van de gemeenteraad (artikel 7, lid 2 Wet voorkeursrecht gemeenten).

Naar boven