Gemeente De Bilt - Aanvulling toelichting bestemmingsplan De Leijen Zuid vastgesteld
Logo De Bilt
Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 8.51d van de Wet ruim­telijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad op 24 september 2015 de aanvulling van de toelichting van het bestemmingsplan De Leijen Zuid heeft vastgesteld.
 
Plangebied
Het plangebied is gelegen in het noordwesten van Bilthoven in de gemeente De Bilt. Het plangebied wordt begrensd door de spoorlijn Utrecht - Amersfoort in het zuiden, het J.J.P. Oudkwartier in het oosten, de Berlagelaan en de bebouwing van de wijk De Leijen in het noorden en een bosgebied aan de westzijde.
 
Aanleiding
Aanleiding voor het opstellen van de reparatie van het bestemmingsplan, is de tussenuitspraak van de Raad van State, waarin zij de raad van de gemeente De Bilt opdraagt om binnen 26 weken na de verzending van deze tussenuitspraak het daarin omschreven gebrek te herstellen. Het betreft een aanvullende motivering met betrekking tot de "Ladder van Duurzame verstedelijking".
 
Terinzagelegging
Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarbij behorende stukken ligt niet ter inzage voor bezwaar, wel is het besluit van de raad in te zien. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0010PB2004-VG02
 
Beroep en Voorlopige voorziening
Tegen het vaststellingsbesluit kan geen beroep worden ingesteld.
 
 
Meer informatie
Voor specifieke vragen en opmerkingen over de aanvulling van de toelichting en de procedure kunt u contact opnemen met de heer W. Zweverink van de afdeling Beleid & Strategie van de gemeente De Bilt, via telefoonnummer (030) 228 94 11. 
Naar boven