Wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk
Logo Ooststellingwerf
Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, 6 oktober 2015
Grondslag: artikel 3.6 lid 1 sub a Wro
Onderwerp: vaststelling van het wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk
Plangebied: Turfsteker te Haulerwijk
Doel plan: Ten noorden van Haulerwijk ligt het bedrijventerrein Haulerwijk. Aan de westzijde van dit terrein ligt een braakliggende kavel die op basis van het geldende bestemmingsplan Bedrijventerreinen een agrarische bestemming heeft. Voor deze kavel is in dat bestemmingsplan een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, waarmee de bestemming kan worden gewijzigd ten behoeve van een uitbreiding van het bedrijventerrein.
Ter inzage
U kunt het vastgestelde wijzigingsplan Turfsteker te Haulerwijk (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.WPHaulTurfsteker-VG01) met de bijbehorende stukken vanaf 15 oktober tot en met 25 november 2015 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ’t Oost 11 te Oosterwolde.
Dit wijzigingsplan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.ooststellingwerf.nl (in Pdf-bestand).
Beroep
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen de volgende personen en/of instanties beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag:
  • a.
    belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;
  • b.
    iedere belanghebbende die weliswaar geen (ontvankelijke) zienswijze heeft ingediend, maar kan aantonen dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat was zich tijdig met een zienswijze tot het college te wenden.
Voorlopige voorziening
Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Zowel voor het indienen van beroep als voor een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.
Inwerkingtreding wijzigingsplan
Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.
Naar boven