Ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunning ‘Achtersteweg 11C Nuland’
Logo 's-Hertogenbosch
Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Achtersteweg 11C Nuland’ (NL.IMRO.0796.0002284-1301) met ingang van 12 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan maakt op het perceel Achtersteweg 11C te Nuland, kadastraal bekend Nuland, sectie B nummers 5006 en 5007, de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk waar volgens het geldend bestemmingsplan één vrijstaande woning is toegestaan.
Kennisgeving op basis van de Coördinatieverordening
Het college van burgemeester en wethouders maken op basis van de Coördinatieverordening ook bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen van twee vrijstaande woningen op het perceel Achtersteweg 11C te Nuland, kadastraal bekend Nuland sectie B nummer 3568. De ontwerp omgevingsvergunning ligt tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan vanaf 12 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor van de gemeente ’s-Hertogenbosch.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/inwoner/bouwen-en-wonen/ruimtelijkeplannen/ruimtelijke-plannen-in-procedure of op www.ruimtelijkeplannen.nl bestemmingsplan Achtersteweg 11c Nuland. Hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden.
Wilt u de ontwerp omgevingsvergunning inzien dan kunt u hiervan een digitaal exemplaar aanvragen via de site: www.s-hertogenbosch.nl (ga naar Inwoner – Vergunning of melding – Omgevingsvergunning) en zend een e-mail naar omgevingsvergunning@s-hertogenbosch.nl.
Wilt u reageren?
In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan en een ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling reageren door een zienswijze in te dienen. Wilt u een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan?
-U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.
-Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.
Wilt u een zienswijze indienen op de ontwerp omgevingsvergunning?
-U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: het college van burgemeester en wethouder van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch;
-Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. Bel naar het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.
Naar boven