Ontwerp bestemmingsplan “Pastoorsmast 3 en 5”.
Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Pastoorsmast 3 en 5’ met ingang van 16 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
Het bestemmingsplan
Momenteel zijn op het perceel Pastoorsmast 3 en 5 twee bedrijven gevestigd, te weten een dienstverlenend bedrijf op het gebied van cultuurtechnische werken en grondverzet en een slipschool. Met het nieuwe bestemmingsplan wordt (op termijn) de opheffing van de slipschool beoogd. Het vrijkomende terrein van de slipschool wordt deels toegevoegd aan het dienstverlenende bedrijf, dat daarmee mogelijkheden tot uitbreiding krijgt, en deels teruggegeven aan de natuur.
Terinzageligging
Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl
Het ontwerp-bestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuen Pastoor3en5-C001
Zienswijzen
Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders (telefoonnummer 040-2631641).
Nuenen, 15 oktober 2015.
Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.
Naar boven