Ontwerpbesluiten Zonnegloed 2 tot en met 18 (even nummers) en Zonneglans 2 tot en met 18 (even nummers)
Logo Boxtel
Ontwerpbesluit te verlenen omgevingsvergunni ng voor realiseren 18 woningen
Burgemeester en wethouders van Boxtel zijn voornemens, gelet op artikel 2.1 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 18 woningen op de locatie Zonnegloed 2 tot en met 18 (even nummers) en Zonneglans 2 tot en met 18 (even nummers).
Inzage en/of informatie
Met ingang van vrijdag 9 oktober 2015 liggen de aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis. Inzage is alleen mogelijk na een telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0411) 65 52 49. Ook is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen via
www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP09OMGzonnegl-OTW1. De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 19 november 2015.
Zienswijze
Eenieder kan tot en met donderdag 19 november 2015 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet gelu idhinder Zonneglans 18
Voor de nieuw te bouwen woning geldt een voorkeursgrenswaarde van 48 dB.
Voor deze woning willen we op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder een hogere waarde van maximaal 63 dB vaststellen.
Inzage en/of informatie
Met ingang van vrijdag 9 oktober 2015 liggen de aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis. Inzage is alleen mogelijk na een telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49.
Zienswijze
Belanghebbenden kunnen tot en met donderdag 19 november 2015 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt. De zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. De indiener van de zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.
Wetgeving
Op deze bekendmaking zijn onderstaande wetgevingen van toepassing. Let op! De links naar de wetgevingen hebben wij gemaakt op 6 oktober 2015. Als u op de links klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 6 oktober 2015 geldend was. Houd er rekening mee dat de wet- of regelgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden
Van toepassing op deze bekendmaking zijn:
Naar boven