Kennisgeving toepassen coördinatieregeling en terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan, ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-exploitatievergunning, Paviljoenwei te Offingawier, Súdwest-Fryslân
Logo Súdwest Fryslân
Coördinatiebesluit waterskibaan de Potten
Burgemeester en wethouders maken, overeenkomstig artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 18 december 2014 heeft ingestemd met het toepassen van de coördinatieregeling voor de realisering van een waterskibaan met bijbehorende voorzieningen in het recreatiegebied de Potten nabij Sneek.
 
Om het plan te kunnen realiseren is een bestemmingsplan, een omgevingsvergunning en een exploitatievergunning nodig. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de
benodigde besluiten gezamenlijk en met dezelfde procedure voor te bereiden. Ook vindt bundeling van rechtsbescherming plaats. Het bundelen van besluiten schept meer duidelijkheid over de projectvoortgang voor onder andere de burger. Belanghebbenden en bezwaarden hoeven zich maar op één procedure te richten.  
 
Het coördinatiebesluit is vanaf 9 oktober in te zien bij de gemeenteloketten. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.
 
 
Ontwerpbestemmingsplan, ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-exploitatievergunning waterskibaan, Paviljoenwei te Offingawier, Súdwest-Fryslân
 
Burgemeester en wethouders maken (overeenkomstig artikel 3.32 Wet ruimtelijke ordening) bekend dat vanaf vrijdag 9 oktober 2015 tot en met 19 november 2015 het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-exploitatievergunning voor de waterskibaan ter inzage liggen.
 
Inhoud
De ontwerpbesluiten voorzien in de realisatie en het exploiteren van een waterskibaan met bijbehorende voorzieningen in/nabij de recreatieplas in het recreatiegebied de Potten (voorlopig adres is Paviljoenwei 1d te Offingawier). De bijbehorende voorzieningen bestaan uit een ontvangst c.q. kleedruimte, een terras en een startlocatie.
 
Waar kunt u de stukken inzien?
Tijdens de ter inzagetermijn kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbesluiten inzien bij de gemeenteloketten.
 
Het ontwerpbestemmingsplan is te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het planidentificatienummer van het ontwerpbestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2015oostBPwaterski-ontw.
De ontwerpbesluiten zijn als pdf-bestand bij de advertenties in het Gemeenteblad en de Staatscourant gevoegd.
 
U kunt uw mening geven
Een ieder kan een zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbesluiten die ter inzage liggen. Wij stellen het op prijs als u aangeeft op welke delen van het ontwerpbestemmingplan, de ontwerp-omgevingsvergunning of de ontwerp-exploitatievergunning u reageert én uw zienswijze onderbouwt met argumenten.
 
Het is goed om te weten dat alleen een belanghebbende die op het ontwerp van een besluit een zienswijze heeft ingebracht, later tegen dat besluit beroep in kan stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
 
 
Hoe kunt u reageren?
U kunt vanaf 9 oktober 2015 tot en met 19 november 2015 reageren. U kunt uw reactie sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek. Uw brief kan alleen als zienswijze in behandeling genomen worden als u deze ondertekent met uw naam en adres. Dit geldt ook voor eventuele medeondertekenaars.
 
Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met
Mevrouw L. van der Bijl via het algemeen telefoonnummer 140515. Om praktische redenen verdient het aanbeveling een dergelijke afspraak te maken uiterlijk 14 dagen voor het einde van de inzagetermijn.
 
Naar boven