Omgevingsvergunning EERSTE FASE Parallelweg bouw 28 woningen
Logo Alblasserdam
Kennisgeving
Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij op 29 september 2015 hebben besloten de omgevingsvergunning eerste fase voor de ontwikkeling aan de Parallelweg voor de bouw van 28 woningen te Alblasserdam - Planologische afwijking op grond van art. 2.1 lid 1 onder c van de Wabo – vast te stellen.
Deze eerste fase ‘planologisch afwijken’ is noodzakelijk om de ontwikkeling aan de Parallelweg mogelijk te maken. Het betreft het oprichten van 28 woningen.
Voor dit plan zijn een anterieure overeenkomst en een Verklaring van geen bedenkingen noodzakelijk. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst en de Verklaring van geen bedenkingen liggen samen met de stukken ter inzage.
Ter inzage
De aanvraag en de vastgestelde omgevingsvergunning eerste fase met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken, vanaf 9 oktober 2015 tot 20 november 2015, ter inzage op de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Cortgene 2. Tijdens openingstijden kunt u de stukken inzien. Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingstijden het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.
De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl Ruimtelijke plannen Omgevingsvergunningen. Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl kan gezocht worden op nummer: NL.IMRO.0482.abparallelweg090-vg01.
Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag van bekendmaking beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken.
 
Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:
• Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;
• De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking;
• Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.
 
Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben belanghebbenden er belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.
Alblasserdam, 7 oktober 2015
Burgemeester en wethouders van Alblasserdam
Naar boven