Vaststelling bestemmingsplan ‘Wiuwert- herinrichting skatebaan’
Logo Littenseradiel
Burgemeester en wethouders maken bekend, dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, de gemeenteraad bij besluit van 14 september 2015 het bestemmingsplan ‘Wiuwert herinrichting skatebaan’ heeft vastgesteld. Tegen het ontwerpbestemmingsplan, dat gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen, zijn geen zienswijzen ingediend en het bestemmingsplan is daarom ongewijzigd vastgesteld.
 
Het bestemmingsplan is, met de bijbehorende stukken, in te zien op het gemeentehuis (afdeling Vergunningen en Handhaving), Keatsebaen 1 te Wommels. De openingstijden van het gemeentehuis zijn: maandag t/m vrijdag van 09:00 – 12:00 uur, woensdag eveneens van 14:00 – 16:00 uur. Het besluit is ook te raadplegen via de gemeentelijke website: www.littenseradiel.nl (onder Actueel, Bekendmakingen, Bestemmingsplannen) en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (tabblad Bestemmingsplannen). Het identificatienummer van het besluit is NL.IMRO.0140.BpWiuwertSkatebaan-VA01.
 
Nadere informatie
Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herinrichting van de huidige skatebaanlocatie in Wiuwert. Er wordt een ontmoetingsplek voor de dorpsbewoners gecreëerd voor jong en oud. Het gaat o.a. om het realiseren van een pannakooi, speeltoestellen voor de jeugd, aanleg vijver en er worden meerdere zithoeken en picknickbankjes geplaatst.
 
Beroepsmogelijkheid
Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. Het instellen van beroep is mogelijk tot 3 december 2015 (gedurende zes weken vanaf de dag van terinzagelegging van het besluit). Het beroep moet worden gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA te Den Haag. Het is mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening (verzoek om schorsing) in te dienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.
 
Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
 
Voor meer informatie over het bestemmingsplan en de beroepsmogelijkheid kunt u contact opnemen met mevrouw D. van der Heide van de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer (0515) 334432.
 
Wommels, 21 oktober 2015.
Burgemeester en wethouders voornoemd,
dr. J. Liemburg , burgemeester
drs. J. Folkerts , secretaris
Naar boven