Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Baanhoek achter nr. 97
Logo Sliedrecht
Aanleiding
Initiatiefnemer is voornemens een woning op te richten aan de achterzijde van het perceel aan de Baanhoek 97, kadastraal bekend gemeente Sliedrecht sectie K nummer 2844.
 
Plangebied
Het plangebied wordt aan de oostzijde begrensd door bedrijventerrein ‘Kerkerak’. De noordelijke
grens wordt gevormd door de waterkering en de zuidelijke grens door de Beneden Merwede, aan de westzijde bevindt zich woningbouw en bebouwing met een maatschappelijke functie.
 
Ontwerpbesluit
Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat ingevolge artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten:
  • 1.
    het bouwen van een bouwwerk
  • 2.
    het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan
 
Stukken ter inzage
In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage, vanaf donderdag 8 oktober tot donderdag 19 november 2015, in het gemeentekantoor Sliedrecht, Industrieweg 11.
 
U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het projectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Plannen en projecten -> Ruimtelijke Plannen -> Omgevingsvergunningen.
 
Mogelijkheid zienswijzen 
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Uw zienswijzen kunt u schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht.
Wilt u een mondelinge zienswijze geven, dan dient u dit uitdrukkelijk te verzoeken bij het team VROM.
 
Nadere informatie
Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met team VROM, telefoon (0184) 495 956.
 
Naar boven