Ontwerpbestemmingsplan “Uitbreiding bedrijventerrein Molenveld, Plastisol”
Logo Sint Anthonis
Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Uitbreiding bedrijventerrein Molenveld, Plastisol”.
Het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1702.2BPmolenveld5-ON01 maakt uitbreiding mogelijk van het bestaande bedrijf Plastisol te Wanroij. Daarnaast voorziet het plan in een passende juridisch-planologische regeling voor de bestaande bedrijfssituatie.
Het ontwerpbestemmingsplan “Uitbreiding bedrijventerrein Molenveld, Plastisol” ligt met ingang van 20 oktober 2015 (dus tot en met 30 november 2015) voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, Brink 3 te Sint Anthonis.
Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje actueel/bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Eenieder is gerechtigd binnen genoemde termijn mondeling en/of schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer P. van Laarhoven, telefoonnummer (0485) 388 831.
Sint Anthonis, oktober 2015
Naar boven