Vaststelling bestemmingsplan “Wilhelminapark - Ringlaan 2” (wijziging van functie)
Logo Baarn
Burgemeester en wethouders van Baarn maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Baarn in de openbare vergadering van 23 september 2015 het bestemmingsplan “Wilhelminapark – Ringlaan 2” ongewijzigd heeft vastgesteld.
Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 9 oktober tot en met donderdag 19 november 2015 voor een ieder ter inzage.
Aanleiding
Op het perceel Ringlaan 2 lag een maatschappelijke bestemming waarbinnen eveneens drugsopvang mogelijk was. De eigenaar van het perceel wil het pand zelfstandig bewonen. Dit is niet mogelijk binnen deze bestemmingsplan, waardoor een nieuw bestemmingsplan is opgesteld. Binnen dit nieuwe bestemmingsplan is de maatschappelijke bestemmingsplan omgezet naar een gemengde bestemming waarbinnen zelfstandig wonen mogelijk is, maar eveneens de mogelijkheid bestaat voor een maatschappelijke functie. De aanduiding “drugsopvang” is in deze bestemming komen te vervallen.
Wilt u het bestemmingsplan inzien?
Het bestemmingsplan “Wilhelminapark - Ringlaan 2” met de daarbij behorende bijlagen liggen vanaf vrijdag 9 oktober tot en met donderdag 19 november 2015 ter inzage in de centrale hal van het gemeentehuis, Stationsweg 18 te Baarn, van 8.00 uur tot 17.00 uur (op vrijdagen tot 16.00 uur). Ook is het inzien op afspraak mogelijk bij de balie Frontoffice, telefoon 035 – 548 16 11.
Het bestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen is digitaal raadpleegbaar via www.baarn.nl via de snelkeuze bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0308.000055-VG01). De directe link hiervoor is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0308.000055-VG01.
Beroep instellen
Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging – van vrijdag 9 oktober tot en met donderdag 19 november 2015 – beroep bij de Raad van State worden ingesteld. Van deze mogelijkheid kunnen belanghebbenden (diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om een zienswijze in te dienen) gebruik maken. Beroep kunt u schriftelijk instellen bij Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl.
Inwerkingtreding
Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit van de gemeenteraad niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven