Terinzagelegging ontwerp-bestemmingsplan “Verkweldering Noorderleeg, NL.IMRO.1722.1311604-ON01”.
Logo Ferwerderadiel
Burgemeester en wethouders van Ferwerderadiel maken bekend dat met ingang van 8 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan “Verkweldering Noorderleeg” ter inzage ligt. Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondgebied), Hegebeintumerdyk 2, 9172 PJ te Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor bouw van een gemaal bij Zeedijk 14 A te Marrum in het kader van het projectplan 'Gemaal Vijfhuizen' van Wetterskip Fryslân en, daarmee samenhangend, de herbestemming van een deel van het buitendijkse veld voor de realisatie van het projectplan 'Fan Swiet nei Sâlt' van It Fryske Gea. 
Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan schriftelijk indienen bij de Gemeenteraad, Postbus 2, 9172 ZS te Ferwert. Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418817).
 
Ferwert, 7 oktober 2015
Naar boven