Paraplubestemmingsplan Standplaatsen vastgesteld
Logo Mook en Middelaar
Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 24 september 2015 het paraplubestemmingsplan Standplaatsen heeft vastgesteld.
 
Paraplubestemmingsplan Standplaatsen legt een aantal nieuwe standplaatsen vast in de gemeente. Het aantal standplaatsen in de gemeente wordt uitgebreid van 4 naar in totaal 9. De nieuwe beoogde standplaatsen zijn station Mook-Molenhoek, het Raadhuisplein en de Maaskade in Mook, de oude en huidige veerstoep in Middelaar.
 
Inzien:
Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 7 oktober 2015 in het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.BPSTANDPLAATSEN-VA01.
 
Beroep:
Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig hun zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum ter inzage legging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum op telefoonnummer (024) 696 91 11 of via email gemeente@mookenmiddelaar.nl 
 
Mook, 2 oktober 2015
Naar boven