Gemeente Goeree-Overflakkee - Vastgesteld uitwerkingsplan Lindenlaan Ooltgensplaat
Logo Goeree-Overflakkee
Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken, overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het vastgestelde uitwerkingsplan Lindenlaan, Ooltgensplaat ter inzage wordt gelegd.
Plangebied en aanleiding
Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de locatie waar voorheen een aardappelhandel was gevestigd (omgeving Lindenlaan in Ooltgensplaat). Met het uitwerkingsplan wordt de bestemming ‘Wonen – Uit te werken 1’ nader uitgewerkt tot een definitieve bestemming. Het uitwerkingsplan maakt de realisatie van maximaal 41 woningen in het plangebied mogelijk.
Inzage
De stukken kunt u inzien met ingang van 8 oktober 2015 tot en met 18 november 2015 in het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur, op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt het uitwerkingsplan ook inzien via www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.
Beroep
Tot en met 18 november 2015 kan beroep tegen het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:
• belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpuitwerkingsplan;
• belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerpuitwerkingsplan in te stellen.
 
Tevens kunnen voornoemde personen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.
Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Moelker van de afdeling Externe Ontwikkeling, via algemeen telefoonnummer 14 0187.
 
Naar boven