Voornemen tot afwijken van het bestemmingsplan
Logo Binnenmaas
Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan en omgevingsvergunning te verlenen voor:
 
-Het bouwen van een woning aan de Wilhelminastraat in ‘s-Gravendeel, kadastraal bekend ‘s-Gravendeel, sectie F en nummer 2396 (naast Wilhelminastraat 1).
 
Van 5 oktober 2015 tot en met 16 november 2015 liggen het ontwerpbesluit en de aanvraag omgevingsvergunning ter inzage. Deze stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis. Ook zijn de stukken te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl.
Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw K. van Gammeren-Rosmolen. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.
 
Maasdam, 2 oktober 2015
 
Burgemeester en wethouders van gemeente Binnenmaas,
de secretaris,                                de burgemeester,
 
mr. R.P.B.M. Brekelmans mr. drs. A.J. Borgdorff
Naar boven