Vastgesteld Bestemmingsplan en Landschaps-en Beeldkwaliteitsplan N348, Lemelerveld
Logo Dalfsen
Burgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat de gemeenteraad van Dalfsen het bestemmingsplan ‘N348, Lemelerveld’ en het ‘N348 Landschaps- en Beeldkwaliteitsplan op Hoofdlijnen’ op 28 september 2015 hebben vastgesteld.
De regels en verbeelding van het bestemmingsplan zijn naar aanleiding van twee zienswijzen gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan. De wijzigingen betreffen:
  • 1.
    de toevoeging van de aanduiding ‘specifieke vorm van verkeer - loopbrug’ aan de bestemming ‘Horeca’ ter plaatse van het wegrestaurant aan de Achterkampweg 18
  • 2.
    de centrumaansluiting en de aanpassing van de Stationsstraat die planologisch worden gekoppeld aan het bestemmingsplan ’t Febriek deelgebied Stappenbelt (zuidelijke aansluiting) en daardoor geen onderdeel meer uitmaken van dit bestemmingsplan.
Het Landschaps-en Beeldkwaliteitsplan N348, Lemelerveld gelden als wijziging van de gebiedsgerichte criteria uit de Welstandsnota 2014 wat betreft dit plangebied.
Het Bestemmingsplan en Landschaps- en Beeldkwaliteitsplan, inclusief bijbehorende stukken, liggen van 8 oktober 2015 tot en met 19 november 2015 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Lemelerveld. U kunt het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfsLemN348-vs01 ook inzien via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.  
Instellen beroep
Beroep tegen het besluit instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor:
- belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit en die tijdig hun zienswijze hebben ingediend;
- belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen;
- belanghebbenden die het niet eens zijn met aangebrachte wijzigingen.
Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist. Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.
Dalfsen, 7 oktober 2015
Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen
 
Naar boven