Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan:
Logo Venlo
Herziening De Nieuwe Munt Tegelen
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de ter inzage legging bekend van:
•het ontwerpbestemmingsplan “Herziening De Nieuwe Munt Tegelen”
(NL.IMRO.0983.BP201427NIEUWEMUNT-ON01)
Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van de nieuwbouw van de Vijverhofschool in Tegelen in combinatie met een woonzorgcluster bestaande uit 2 groepen aan de Lingsterhofweg-Van Wevelickhovenstraat in het plan De Nieuwe Munt in Tegelen en zeven woningbouwtitels aan de Lingsweg-Wilderbeekstraat (kadastraal bekend als Tegelen, sectie B, nr. 5092 en 5277 en plaatselijk bekend als hoek Lingsweg/Wilderbeekstraat respectievelijk Lingsterhofweg Nieuwe Munt Tegelen).
Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt de dag na publicatie gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.
Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl/bekendmakingen. Het digitale ontwerpplan kan worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0983.BP201427NIEUWEMUNT-ON01
Zienswijzen ontwerpbestemmingsplan
Er kunnen binnen de termijn van ter visie legging door eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen
worden ingediend bij de gemeenteraad van Venlo. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze dient u binnen de termijn een afspraak te maken. Het is niet mogelijk per e-mail zienswijzen
in te dienen.
Naar boven