Vastgesteld bestemmingsplan Haghoeksweg 2 (Almelo)
Logo Almelo
De gemeenteraad van Almelo heeft in haar vergadering van 29 september 2015 het bestemmingsplan Haghoeksweg 2 (planid: NL.IMRO.0141.00024-BP31) gewijzigd vastgesteld. Op het perceel Haghoeksweg 2 staat een voormalig gymlokaal. Door overcapaciteit is de gymzaal gesloten en buiten bedrijf gesteld. Het voorliggende ontwerpbestemmingsplan geeft een planologische regeling om op het perceel twee woningen en garageboxen te ontwikkelen ter vervanging van het gymlokaal. Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.
Wijziging van het bestemmingsplan.
De wijziging betreft een aanpassingen van de verbeelding. Op de verbeelding is opgenomen “maximaal aantal te bouwen wooneenheden” 2.
Inzien van het bestemmingsplan.
Het bestemmingsplan Haghoeksweg, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 oktober 2015 tot en met 17 november 2015 ter inzage:
  • -
    Bij het Klantencontactcentrum (KCC), Haven Zuidzijde 30 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 – 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 – 16.00 uur (dinsdag en donderdag);
  • -
    Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl;
  • -
    Via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl
Beroep vaststelling.
Gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, een beroepschrift indienen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep tegen het vaststellingsbesluit kan alleen wanneer u belanghebbende bent en:
  • -
    tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend, of;
  • -
    aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen, of;
  • -
    bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.
Eisen beroepschrift
Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.
Voorlopige voorziening
Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan tegelijkertijd ook de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken, een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepsschrift.
Naar boven