Definitief wijzigingsplan "Natuurbegraafplaats Landgoed de Utrecht"
Logo Hilvarenbeek
Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken bekend, dat zij met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening op grond van het bestemmingsplan ‘Landgoed De Utrecht’ het wijzigingsplan Natuurbegraafplaats Landgoed De Utrecht gewijzigd hebben vastgesteld:
De Scheidijk te Esbeek
Omschrijving plan
Door het wijzigen van de bestemming Bos met Wro-zone wijzigingsgebied natuurbegraafplaats naar de bestemming Bos met aanduiding natuurbegraafplaats specifieke vorm van maatschappelijk – natuurbegraafplaats crematie as (en lichamen) en het vaststellen van planregels wordt het mogelijk om een natuurbegraafplaats aan De Scheidijk te Esbeek, kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek sectie I nummer 00368, op te richten.
Beroep
Het definitieve besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 2 oktober 2015 gedurende zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 12 november 2015. Het besluit en het bijbehorende wijzigingsplan kunt u bij de Centrale Balie van het gemeentehuis inzien en/of ter plaatse digitaal raadplegen. Het besluit, inclusief bijbehorende stukken, kun u downloaden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.
Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling.
Hilvarenbeek, donderdag 22 september 2015
Burgemeester en wethouders voornoemd,
De heer drs. R.F.I. Palmen, burgemeester,
De heer F.M. Jansen, secretaris
Naar boven