Vaststelling bestemmingsplan “Meppelerweg 3, Ruinen”
Logo De Wolden
Het bestemmingsplan “Meppelerweg 3, Ruinen” is op 24 september 2015 door de gemeenteraad vastgesteld. Burgemeester en wethouders van gemeente De Wolden maken dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend.
 
Het plan
Het betreft hier het bouwen van een nieuwe bedrijfshal ter uitbreiding van het bestaande handelsbedrijf op het perceel Meppelerweg 3 in Ruinen (kadastraal Ruinen, sectie H, nummer 6554).
 
Ter inzage
Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan liggen vanaf 8 oktober 2015 tot en met 18 november 2015 ter inzage. Inzien kan via:
  • 1.
    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;
  • 2.
    De gemeentelijke website:  www.dewolden.nl/bestemmingsplan;
  • 3.
    Ruimtelijke plannen.nl, zoek op planidentificatie: NL.IMRO.1690.BP00372- 0401.
 
Beroep
Gelet op het feit dat er geen zienswijzen zijn ingediend kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.
 
Inwerkingtreding Het bestemmingsplan treedt in principe in werking op  19 november 2015. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over het verzoek is beslist.
 
Naar boven