Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Wonen achter de Dijk
Logo Westervoort
Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 28 september 2015 het bestemmingsplan Wonen achter de Dijk heeft vastgesteld.
Inhoud
Het bestemmingsplan ‘Wonen achter de Dijk’ is een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan De Schans, namelijk voor de bouwenvelop Wonen achter de Dijk (Woongebied 2).
Het doel van de herziening is om voor dit onderdeel van De Schans drie woningen extra mogelijk te maken zonder dat het totale aantal woningen in het plan De Schans toeneemt.
Procedure
Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt van 8 oktober 2015 tot en met 18 november 2015 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Westervoort. Het bestemmingsplan kan alleen op afspraak worden ingezien. Een afspraak maken kan via de website www.westervoort.nl of telefonisch (026) 317 9 911.
 
Binnen de periode van terinzagelegging is het instellen van beroep tegen het vaststellingsbesluit mogelijk voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijze geen zienswijze kenbaar hebben kunnen maken over het ontwerpbestemmingsplan. Het beroepschrift moet gestuurd worden naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA Den Haag.
Ook kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Anders treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan één dag na afloop van de beroepstermijn in werking.
Aan de indiening van zowel het beroepschrift als een voorlopige voorziening zijn griffiekosten verbonden.
Het college van burgemeester en wethouders van Westervoort
Naar boven