Ontwerp-bestemmingsplan Uitbreiding Bungalowpark Aerwinkel
Logo Roerdalen
Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan Uitbreiding Bungalowpark Aerwinkel voor iedereen ter inzage ligt.
 
Inzien of raadplegen
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken van 6 oktober 2015 tot en met 16 november 2015ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. Het bestemmingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl
 
Gebiedsomschrijving
Het plangebied heeft betrekking op :
  • 1.
    het realiseren van 21 nieuwe verblijfseenheden
  • 2.
    het realiseren van een passende afronding van de bestaande bebouwingsstructuur
  • 3.
    het creeeren van een kwalitatief goede landschappelijke begrenzing voor het westelijke parkdeel
  • 4.
    het ontwikkelen van het aangrenzende buitengebied tot een aantrekkelijk uitloopgebied met een natuurlijke en ecologisch waardevol karakter en een licht recreatieve betekenis.
 
Zienswijzen
Tot en met 16 november 2015 kan iedereen schriftelijk of mondeling reageren op dit ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Roerdalen, Postbus 6099, 6077 ZH Sint Odiliënberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw C. Dohmen – Bakkenes van de afdeling Leefomgeving, telefoon:(0475) 538 888 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
 
Naar boven