Voorbereidingsbesluit Technopolis, Delft
Logo Delft
Inwerkingtreding voorbereidingsbesluit
De gemeenteraad van Delft heeft in zijn vergadering van 24 september 2015 besloten dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied Technopolis. Het gebied is aangegeven op de bij het besluit behorende tekening en liggen binnen de zwarte bolletjeslijn.
Dit voorbereidingsbesluit legt vast dat er in het aangegeven gebied tijdens de voorbereiding van een bestemmingsplan geen wijziging in het bouwen en geen wijziging van het gebruik van gebouwen of gronden mag plaatsvinden. Een vergunningaanvraag wordt dan aangehouden gedurende het jaar dat het voorbereidingsbesluit geldt.
Het voorbereidingsbesluit treedt op 1 oktober 2015 in werking.
Bekijken van het voorbereidingsbesluit
Iedereen kan het voorbereidingsbesluit bekijken bij het Klant Contact Centrum aan de Phoenixstraat 16. Dit kan op afspraak, te maken via www.delft.nl/afspraak of telefonisch via 14015. U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op de gemeentelijke internetsite http://www.delft.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl via de directe link naar NL.IMRO.0503.VB0013-2001.
Reageren op het voorbereidingsbesluit
Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar worden gemaakt en beroep aangetekend. Dit is vastgelegd in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl
Naar boven