RUIMTELIJKE ORDENING
Logo Muiden
Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan en verlening omgevingsvergunning
Herontwikkeling perceel Naardervaart 2 te Muiderberg
Burgemeester en wethouders van Muiden maken ingevolge artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij een wijzigingsplan overeenkomstig artikel 3.9a Wro hebben vastgesteld. Dit wijzigingsplan is overeenkomstig paragraaf 3.6.1 Wro gecoördineerd met het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning.
De besluiten hebben betrekking op:
-Naardervaart 2 te Muiderberg. Het betreft hier het realiseren van een nieuwe woning, het gebruiken van de huidige woning als bijgebouw en het slopen van alle opstallen van de voormalige hondenkennel.
Stukken ter inzage
De besluiten en de bijlagen liggen vanaf 2 oktober 2015 gedurende zes weken tot en met 12 november 2015 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Het Anker 2 te Muiden). Deze documenten (met identificatienummer NL.IMRO.0424.WP2801NAARDERV2014-0301) zijn tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.muiden.nl.
Beroep
Tijdens de termijn van de terinzagelegging is beroep mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, en voor degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. bodemzaken of voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u of hebben derde belanghebbenden er spoedeisend belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan, indien beroep is ingesteld, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland.
Naar boven