WIJZIGINGSPLAN EX ARTIKEL 3.6 Wro
Logo Vianen
1 e wijziging bestemmingsplan Hoef en Haag (herprofilering watergang)
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om in het Bestemmingsplan Hoef en Haag de bestemming ‘Gemengd – uit te werken’ ter plaatse van het voormalige kasteelterrein deels te wijzigen naar de bestemming ‘Woongebied’.
De wijziging betreft de loop van de watergang tussen het voormalige kasteelterrein en de Hoevenweg (tussen de nummers 15 en 15a). In deze strook zijn enkele vrije kavels gepland. Door de loop van de voormalige buitengracht - thans een watergang – wordt een rationele verkaveling bemoeilijkt. Door het rechttrekken van de watergang krijgt de voormalige buitengracht weer zijn oorspronkelijke loop en kan de naastgelegen strook grond rationeler worden verkaveld.
Het ontwerp voor de 1e wijziging van het bestemmingsplan Hoef en Haag heeft van 8 juli 2015 tot en met 18 augustus 2015 ter inzage gelegen, tijdens die periode zijn geen zienswijzen ingebracht.
Het wijzigingsplan is op 15 september 2015 door het college van burgemeester en wethouders vastgesteld. In het vastgestelde wijzigingsplan zijn geen veranderingen aangebracht ten opzichte van het wijzigingsplan zoals dat in ontwerp ter inzage heeft gelegen.
De vastgestelde 1e wijziging van het bestemmingsplan Hoef en Haag ligt met ingang van woensdag 23 september 2015 tot en met dinsdag 3 november 2015 voor iedereen ter inzage tijdens kantooruren in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.
De documenten zijn hier analoog en digitaal (op de computer) in te zien. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Het digitale identificatienummer van het vastgestelde wijzigingsplan is NL.IMRO.0620.WP0007-VG01.
Tegen het vastgestelde wijzigingsplan staat, gedurende de termijn van terinzagelegging, rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan alleen worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om hun zienswijze bij de gemeente kenbaar te maken.
U stelt beroep in door binnen de beroepstermijn een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift in tweevoud in te dienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Informatie bij de heer P. Perry en/of dhr. H. Ariaans, beide bereikbaar via tel.nr. 0347 369 911.
Naar boven