Gemeente Cuijk, ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2010, Waltersbos – Hertraksestraat
Logo Cuijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied 2010, Waltersbos – Hertraksestraat” nummer (NL.IMRO.1684.18BPWalterHertrak-on01) en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 30 september 2015 gedurende zes weken voor zienswijzen ter inzage worden gelegd.
Met dit bestemmingsplan wordt geregeld dat het agrarisch bouwvlak van het agrarisch bedrijf aan Waltersbos 1 te Sint Agatha wordt vergroot. Daarnaast biedt dit bestemmingsplan het planologisch kader op basis waarvan twee nieuwe woningen kunnen worden gebouwd aan de Hertraksestraat te Sint Agatha. Tevens wordt een aantal in de omgeving van Hertraksestraat aan te leggen landschapselementen als natuur bestemd.
Stukken ter inzage
U kunt het voorontwerpbestemmingsplan op de volgende manieren inzien:
  • digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl
  • digitaal (pdf) op www.cuijk.nl bij ‘Digitale Balie’ onder ‘Bestemmingsplannen’ en ‘Buitengebied’;
  • analoog bij de Publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden
Alle documenten kunnen vanaf 30 september 2015 tot en met 10 november 2015 worden ingezien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, aan het Louis Jansenplein 1 te Cuijk. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn (tel 0485 – 396600).
In de periode van woensdag 30 september 2015 tot en met dinsdag 10 november 2015 kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan.
Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485-396 676.
Cuijk, 29 september 2015
Burgemeester en wethouders van Cuijk,
Mr. W.A.G. Hillenaar, burgemeester.
Drs. R.H.M.A. Rongen, secretaris
Naar boven