OntwerpbestemmingsplanTheehuis Zuidpolder ter inzage
Logo Barendrecht
Op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Barendrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Theehuis Zuidpolder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de realisatie van een theehuis en een bed & breakfast bestaande uit twee logies mogelijk aan de 3e Barendrechtseweg. Alsook extra parkeerplaatsen aan de 3e Barendrechtseweg.
Bestemmingsplan Theehuis Zuidpolder inzien
Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode vanaf 1 oktober 2015 t/m 11 november 2015 op het gemeentelijke Servicecentrum. Het Servicecentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur en op afspraak op dinsdag en donderdag van 12.00 – 17.00 uur en maandag en woensdag van 12:00 – 20:00 uur en vrijdag van 12:00 – 15:00u. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl > actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Planidentificatienummer: NL.IMRO.0489.BPZUR20150004-ON01.
Kosten verzekerd
De uitvoering en kosten van het voornemen berusten volledig bij de initiatiefnemer. Met de gemeente Barendrecht is een anterieure overeenkomst afgesloten. Hiermee is de economische uitvoerbaarheid voldoende verzekerd.
Reactie geven
Wilt u op het ontwerpbestemmingsplan reageren? U kunt gedurende hierboven genoemde periode mondeling of schriftelijk een zienswijze (reactie) indienen (op uiterlijk 11 november). Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, o.v.v. zienswijze ontwerpbestemmingsplan Theehuis Zuidpolder, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer M. Vorstelman via telefoonnummer 14 0180.
Vervolgprocedure
Nadat de ontvangen zienswijzen verwerkt zijn, zal de gemeenteraad een besluit nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Dit vaststellingsbesluit wordt ook bekend gemaakt.
Naar boven