Logo Dronten
Terinzagelegging vastgestelde wijzigingsplannen, Dronten

Artikel 3.6 lid 1 sub a Wro

Het college van Dronten maakt bekend dat de volgende vastgestelde wijzigingsplanen ter inzage ligen.

  • Biddinghuizen – Harderringweg 14 (9010.46) het perceel Harderringweg 14 te Biddinghuizen maakt erfvergroting van dit perceel mogelijk in verband met de bouw van een stierenstal;

  • Biddinghuizen – Hoekwantweg 9-11 (9010.14) het perceel Hoekwantweg 9-11 te Biddinghuizen maakt erfvergroting van dit perceel mogeijk in verband met het uitbouwen van een melkveestal.

U kunt de betreffende stukken van 5 februari 2015 tot en met 19 maart 2015 tijdens openingstijden inzien bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het gehele plan is ook beschikbaar op www.dronten.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze hebt ingediend bij het college van Dronten;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig een zienswijze bij het college van Dronten in te dienen.

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 4 februari 2015

Het college van Dronten, Secretaris, R. Kool

burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven