Gemeente Mill en Sint Hubert – Bekendmaking vastgesteld wijzigingsplan Wethouder Lindersstraat 153, Wilbertoord
Logo Mill en Sint Hubert
Bekendmaking vastgesteld wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro juncto artikel 7.5.2 bestemmingsplan Buitengebied Mill en Sint Hubert ten behoeve van de wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’ aan de Wethouder Lindersstraat 153 te Wilbertoord
Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en Sint Hubert maken bekend dat zij op 15 september 2015 het wijzigingsplan tot wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’ aan de Wethouder Lindersstraat 153 te Wilbertoord op grond van artikel 3.6 Wro juncto artikel 7.5.2 bestemmingsplan Buitengebied Mill en Sint Hubert hebben vastgesteld. Tevens maken zij bekend dat zij met de vaststelling van genoemd wijzigingsplan besloten hebben hiervoor geen exploitatieplan vast te stellen.
Inhoud
Het wijzigingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Bedrijf’ naar ‘Wonen’ aan de Wethouder Lindersstraat 153 te Wilbertoord, waarbij ter vervanging van de bedrijfsopstallen een nieuwe woning wordt gerealiseerd.
Besluit
Het ontwerp wijzigingsplan heeft vanaf woensdag 1 juli 2015 voor een periode van zes weken ter inzage gelegen. Gedurende de periode zijn geen zienswijzen ingekomen. Het plan is ongewijzigd vastgesteld.
Ter inzage
Het vaststellingsbesluit en het bijbehorende wijzigingsplan alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken zijn met ingang van woensdag 30 september 2015 digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens ligt het vaststellingsbesluit met bijbehorende documenten vanaf woensdag 30 september 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden. Het IMRO code van het plan is NL.IMRO.0815.BPL15066WBU-VA01.
Beroep
Vanaf donderdag 1 oktober 2015 kan gedurende genoemde termijn van zes weken beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit door belanghebbenden die tevens naar aanleiding van het ontwerp wijzigingsplan een zienswijze hebben ingediend. Ook kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot burgemeester en wethouders.
Het beroep dient te worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Degenen die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzitter van de voornoemde Afdeling. Het besluit treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.
Mill, 29 september 2015
Naar boven