Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Chezeeweg 4 (Wemeldinge 2e herziening)
Logo Kapelle
Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat met ingang van donderdag 1 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder een ontwerp van het bestemmingsplan Chezeeweg 4 (Wemeldinge 2e herziening) ter inzage ligt.
 
Plangebied
Het plangebied is het kadastrale perceel gemeente Wemeldinge, sectie C, nummer 2949. Dit is het perceel tussen Chezeeweg 2 en Zuidelijke Achterweg 40 te Wemeldinge.
 
Hoofdlijnen van het plan
Het bestemmingsplan maakt de bouw van een vrijstaande woning op dit perceel mogelijk.
 
Het plan inzien
U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Servicecentrum op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Het plan is tevens digitaal te raadplegen op www.kapelle.nl > Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.WemeldingeHZ002-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
 
Reageren
 
Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC te Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Maak daarbij wel zo duidelijk mogelijk kenbaar tegen welk ontwerpbesluit uw zienswijze zich richt (bestemmingsplan of vergunning). Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.. Voor zover de zienswijze zich richt op het ontwerpbestemmingsplan, zal deze ter behandeling worden voorgelegd aan de gemeenteraad bij het voorstel over vaststelling van het bestemmingsplan. Het besluit op de omgevingsvergunning zal genomen worden door het college van Burgemeester en wethouders.
 
Kapelle, 30 september 2015

Burgemeester en wethouders van Kapelle.

Naar boven