BEKENDMAKING Staatscourant
Logo Schiermonnikoog
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2015
Burgemeester en wethouders van Schiermonnikoog maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 2 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:
• het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2015, vastgelegd in het digitale bestand NL.IMRO.0088.BPBG0001-ON03
Plangebied en doelstelling
Het plangebied omvat globaal het gehele eiland met uitzondering van het dorp en de Badweg. In het bestemmingsplan Buitengebied worden de bouw- en gebruiksmogelijkheden in dit gebied vastgelegd. Het plan is in principe conserverend van aard en bevat slechts beperkte ontwikkelingsmogelijkheden.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van vrijdag 2 oktober 2015 tot en met donderdag 12 november 2015 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis van Schiermonnikoog, Nieuwestreek 5 te Schiermonnikoog.
(In 2013 is er voor dit bestemmingsplan een Voorontwerp ter inzage gelegd, op basis van de gemeentelijke inspraakverordening. Personen en instanties die indertijd hebben gereageerd, worden met een brief geïnformeerd over de huidige procedure en ontvangen daarbij eveneens een inhoudelijke reactie.)
Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar:
• via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl (deze versie is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies)
• via de gemeentelijke website: www.schiermonnikoog.nl/actueel/bekendmakingen
Zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:
De gemeenteraad van Schiermonnikoog
Ter attentie van de heer R.C.J. van den Berg
Postbus 20
9166 ZP Schiermonnikoog
Onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2015.
Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 0519- 535081) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.
Naar boven