BEKENDMAKING Staatscourant
Logo Schiermonnikoog
Ontwerpbestemmingsplan De Riich
Burgemeester en wethouders van Schiermonnikoog maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 2 oktober 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:
• het ontwerpbestemmingsplan De Riich, vastgelegd in het digitale bestand
NL.IMRO.0088.BpRiich-OW01
Plangebied en doelstelling
Tussen de Burgemeester van den Bergstraat en de Van Starkenborghstraat bevindt zich een dienstencentrum met appartementen en 13 seniorenwoningen. De seniorenwoningen worden in de nabije toekomst gesloopt. Woningbouwcorporatie WoonFriesland zal aan de oostzijde van het huidige complex 14 nieuwe seniorenwoningen realiseren. Daarnaast zal er een grondoverdracht plaatsvinden tussen WoonFriesland en de gemeente, waarbij er - onder voorwaarden – in de toekomst zes extra woningen kunnen worden gerealiseerd middels een wijzigingsbevoegdheid.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van vrijdag 2 oktober 2015 tot en met donderdag 12 november 2015 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis van Schiermonnikoog, Nieuwestreek 5 te Schiermonnikoog.
Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar:
• via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl (deze versie is authentiek en rechtsgeldig boven alle andere versies)
• via de gemeentelijke website: www.schiermonnikoog.nl/actueel/bekendmakingen
Zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij:
De gemeenteraad van Schiermonnikoog
Ter attentie van: N.J. Bootsma of R.C.J van den Berg
Postbus 20
9166 ZP Schiermonnikoog
Onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan De Riich.
Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (0519-535050) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging.
Naar boven