Logo Werkendam
Uitgebreide voorbereidingsprocedure bouwen bedrijfsruimte ter vervanging van stallen voor een selfstoragebedrijf perceel Kooikamp 5a te Sleeuwijk, Werkendam

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken bekend dat zij, in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), van plan zijn vergunning te verlenen voor het realiseren van bedrijfsruimte voor een selfstoragebedrijf ter vervanging van stalruimte van een voormalige intensieve veehouderij op het perceel Kooikamp 5a te Sleeuwijk.

Het verzoek betreft de volgende activiteiten:

Slopen: bestaande veestallen perceel Kooikamp 5a te Sleeuwijk

Bouwen: bedrijfsruimte voor selfstoragebedrijf

Handelen in strijd met het bestemmingsplan: binnen de bestemming agrarische bedrijfsdoeleinden bouwblok (intensieve veehouderij) is vestiging van een niet agrarische bedrijfsactiviteit niet toegestaan.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 6 februari 2015 gedurende zes weken tot 20 maart 2015 voor iedereen ter inzage bij het Service centrum in het gemeentehuis te Werkendam.

De stukken zijn in te zien elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en na 13.00 uur op afspraak (0183-507200). De ontwerpbeschikking is ook in te zien op www.werkendam.nl. Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 16, 4250 DA Werkendam. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met Anja Boterblom op 0183-507345 of per e-mail anja.boterblom@werkendam.nl.

Wij wijzen u er op dat het aantekenen van beroep tegen de uiteindelijke beschikking alleen mogelijk is als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbend is.

Werkendam, 5 februari 2015

Naar boven