Logo Oegstgeest
Ontwerpbestemmingsplan Nieuw-Rhijngeest Zuid ter inzage, Oegstgeest

(NL.IMRO.0579.BPNRGZ-ON01)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het ‘bestemmingsplan Nieuw-Rhijngeest Zuid' gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het bestemmingsplangebied wordt begrensd door de A44 aan de oostzijde, de N206 aan de zuidzijde, de Verlengde Wassenaarseweg aan de noorzijde en de nieuw te graven Binnenrijn aan de westzijde.

Het bestemmingsplan geeft de kaders teneinde de vestiging van nieuwe hoogwaardige bio, lifescience en healthbedrijven mogelijk te maken. Daarnaast wordt de bestaande bebouwing zoals Corpus, het Hilton en Avery in het plan opgenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage, van donderdag 5 februari 2015 tot en met woensdag 18 maart 2015.

Gedurende deze periode zijn de stukken op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur in te zien bij de welkomstbalie van het gemeentehuis aan de Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest.

De stukken zijn digitaal beschikbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerp bestemmingsplan is te vinden onder identificatienummer NL.IMRO.0579.BPNRGZ-ON01.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan in PDF-formaat beschikbaar op de website van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl) via de rubriek ‘Inwoners’, ‘Bestemmingsplannen’ onder ‘Nu ter inzage’.

Nadere informatie is te verkrijgen bij het team Ruimte, via het algemene telefoonnummer 14071.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken. Alleen zij die tijdig zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend kunnen in beroep tegen het definitieve besluit.

Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

U kunt uw zienswijze mondeling toelichten bij de raadscommissie (van 12 maart as.). Hiervoor kunt u zich aanmelden tot donderdag 12 maart 12.00 uur bij de griffier van de gemeente Oegstgeest op telefoonnummer 14071.

Naar boven