Bekendmaking vaststelling wijzigingsplan Camping De Wulp; Kraaierslaan 25 te Noordwijk
Logo Noordwijk
Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken overeenkomstig 3.6 en 3.9a Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij op 15 september 2015  het wijzigingsplan “Camping De Wulp” hebben vastgesteld.
 
Plangebied
Het plangebied betreft een perceel grond aan de Kraaierslaan 25 te Noordwijk. Het wijzigingsplan wijzigt de geldende bestemming “Recreatie-Kampeerterrein” uit het bestemmingsplan Duinrand in een bestemming voor verblijfsrecreatie om het bouwen van recreatiewoningen mogelijk te maken.
 
Ter inzage Het vastgestelde wijzigingsplan  ‘Camping De Wulp” ligt met ingang van donderdag 1 oktober 2015 tot en met woensdag 11 november 2015 ter inzage bij de Gemeentewinkel van het gemeentehuis van Noordwijk, Voorstraat 42 te Noordwijk. Het plan kan worden ingezien gedurende openingstijden. Het wijzigingsplan ‘Camping De Wulp’ is ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website onder: e-loket>wonen en woonomgeving>plannen> bestemmingsplannen> wijzigingsplan Camping De Wulp en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl
 
Beroep instellen
Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan met ingang van de dag na terinzagelegging gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:
- belanghebbende tijdig hun zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht;
- belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerp-wijzigingsplan bij het college een zienswijze in te dienen.
 
De indiener van een beroepschrift kan – als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen
vereist – een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling.
Zowel aan het instellen van beroep als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.
 
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 12 november 2015, tenzij binnen de genoemde termijn van tervisielegging, in samenhang met een ingesteld beroep, een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het vaststellingsbesluit niet in werking voordat op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.
 
Noordwijk, 30 september 2015
Naar boven