Onherroepelijk bestemmingsplan 'Woongebieden Bergeijk, herziening 2014'
Logo Bergeijk
 
Het bestemmingsplan 'Woongebieden Bergeijk, herziening 2014', dat de gemeenteraad op 18 december 2014 heeft vastgesteld, is onherroepelijk geworden nu uitspraak is gedaan over het beroep tegen het bestemmingsplan.
 
Het vastgestelde bestemmingsplan voorziet onder andere in diverse correcties die nodig bleken na de actualisering van de geldende bestemmingsplannen, herziening naar aanleiding van uitspraak van de Raad van State over de beroepen m.b.t. het bestemmingsplan ‘Woongebieden Oost, Bergeijk’, verzoeken en overige gewenste aanvullingen/correcties. In de toelichting van het bestemmingsplan worden de aanpassingen uitgelegd.
 
Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Voor het inzien van het plan moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch (0497 551455) of via de receptie.
Tegen vergoeding kunnen exemplaren van het bestemmingsplan worden verkregen.
 
Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website voor de ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer NL.IMRO.1724.BPBhwg1059-VAST.
 
Bergeijk,
Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

H.G.M. van de Vondervoort

Burgemeester

Naar boven