Rectificatie bestemmingsplan 'Gerststraat' te Riethoven, Bergeijk
Logo Bergeijk
In Eyckelbergh 2046 van 9 september 2015 hebben burgemeester en wethouders kennisgegeven van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan “Gerststraat”. In deze publicatie is niet vermeld dat het ontwerpbestemmingsplan tevens voorziet in een aanpassing van het bestaand stedelijk gebied in de Verordening ruimte 2014 van de provincie Noord-Brabant. Burgemeester en wethouders zijn voornemens na afloop van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan de Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant te verzoeken in te stemmen met deze herbegrenzing.
 
Zienswijzen
Iedereen kan gedurende de inzageperiode (tot 22 oktober 2015) schriftelijk of mondeling tevens zijn/haar zienswijze indienen tegen het voornemen om ten behoeve van dit bestemmingsplan een verzoek tot wijziging van het bestaand stedelijk gebied in de Verordening ruimte bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant aan te vragen.
 
Voor het geven van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer B. van Dorsten op het telefoonnummer 0497-551455. Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden gemaakt.
Naar boven