Vastgesteld bestemmingsplan Julianahof in Koningslust, Peel en Maas
Logo Peel en Maas
Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 15 september 2015 het bestemmingsplan Julianahof in Koningslust gewijzigd heeft vastgesteld. 
 
Inhoud bestemmingsplan en bijbehorende stukken   Het bestemmingsplan is een planologische regeling voor het woongebied Julianahof aan de oostkant van Koningslust. Het bestemmingsplan maakt maximaal 30 woningen mogelijk. Het plangebied ligt aan de oostkant van de kern Koningslust, achter de Poorterweg en De Koningstraat. Aan de westkant sluit het plan aan op de bestaande kern.
 
Wilt u het bestemmingsplan inzien? Iedereen kan het vastgestelde bestemmingsplan, het raadsbesluit met de onderliggende stukken inzien van 1 oktober 2015 tot en met 12 november 2015.
  • 1.
    Het bestemmingsplan is samen met de onderliggende stukken digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl. het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0114;
  • 2.
    Het bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • 3.
    Een papieren versie van het bestemmingsplan en ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, tijdens openingstijden ter inzage.
Beroepstermijn bestemmingsplan De beroepstermijn loopt van 2 oktober 2015 tot en met 12 november 2015. 
Beroep instellen Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde beroepstermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op  https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie.
Op het vaststellingsbesluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de beroepsgronden in het beroepsschrift moeten worden opgenomen en dat deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard, indien binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend
Verzoek om voorlopige voorziening Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij  de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.
 
Panningen, 30 september 2015
Naar boven