Gemeente Stadskanaal – ontwerp-omgevingsvergunning Landelijk gebied, Holte 17 en Wijzigingsplan ‘Landelijk gebied Holte 17’
Logo Stadskanaal
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat zij voornemens zijn om het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied Holte 17’ te verlenen. Tevens zijn zij voornemend om de omgevingsvergunning Landelijk gebied, Holte 17 te verlenen.  Met het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning wordt de uitbreiding van een agrarisch bedrijf en de neventak loonbedrijf mogelijk gemaakt.
 
 
Waar kunt u het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning inzien? De beschikking en het wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 24 september tot en met 4 november 2015 voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Stadskanaal. U kunt het wijzigingsplan en de omgevingsvergunning in elektronische vorm raadplegen en verkrijgen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.WZ1401-on01  en  http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0037.OV1401-on01 en op www.stadskanaal.nl
 
U wilt een zienswijze indienen?
U kunt tot en met 4 november 2015 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan de gemeenteraad, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar (0599) 631 631.
Deze procedure wordt doorlopen conform de coördinatieregeling 2009 van de gemeente Stadskanaal. Dit betekent dat er één procedure wordt doorlopen voor wijzigingsplan en omgevingsvergunning. U kunt daarom met één zienswijze reageren op de gehele procedure.
Naar boven