Beheersverordening Waddenzee en Noordzee
Logo Vlieland
onderdeel gemeente Vlieland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Vlieland maken bekend dat de raad van de gemeente Vlieland in zijn vergadering op 14 september 2015 heeft vastgesteld de Beheersverordening Waddenzee en Noordzee voor dat deel dat ligt binnen de grenzen van de gemeente Vlieland.
De beheersverordening is als een basisverordening opgesteld met 13 gemeenten aan de Waddenzee en voor iedere gemeente, daar waar wenselijk, aangepast.
De beheersverordening Waddenzee en Noordzee vervangt het bestemmingsplan Waddengebied uit 1986 en heeft een consoliderend karakter.
Mogelijke grotere ontwikkelingen binnen het verordeningsgebied zullen dan ook uitsluitend via een zelfstandige planologische procedure gerealiseerd kunnen worden.
De verordening bevat een toelichting, gebruiks-, bouw- en inrichtingsregeling en een kaart waarop de grens van het verordeningsgebied staat aangegeven.
Waar mogelijk zijn de Ruimtelijke Ordening Standaarden 2012 toegepast.
De verordening treedt in werking op maandag 28 september 2015 en is beschikbaar gesteld op de gemeentelijke website en op Ruimtelijke Plannen. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0096.20153001-VG01.
Naar boven