Ontwerp-omgevingsvergunning werkzaamheden Kop van de Kleiweg
Logo Gouda
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij van plan zijn om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder  a. sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een fietsparkeer- en aanlegvoorziening, het herstraten van het gebeid en het kappen van een boom. De werkzaamheden maken onderdeel uit van het gemeentelijke project om de uitstraling van de Kop van de Kleiweg te verbeteren. Op woensdag 7 oktober is er een inloopmiddag van 16.00-18.00 uur, locatie Kleiweg 100.
 
De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen van 24 september  t/m 4 november 2015 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:
- tijdens openingsuren in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 te Gouda;
- digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.
 
Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent de omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk Beleid en Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer D. Wissel via telefoonnummer: 0182-588626 of mail david.wissel@gouda.nl.
 
Naar boven