Voorbereidingsbesluit
Logo Lingewaard
Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 17 september 2015 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voor een perceel gelegen aan de Lingeweg te Doornenburg, kadastraal bekend Doornenburg sectie C nummer 152 en voor een (gedeeltelijk) perceel gelegen aan de Kommerdijk 48 te Gendt, kadastraal bekend Gendt sectie E nummer 317, welke percelen zijn aangegeven op de kaart met planidentificatienummer NL.IMRO.1705.151-VG01.
 
Het besluit treedt de dag na bekendmaking in De Staatscourant in werking. Tegen het besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.
Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende stukken is met ingang van de dag van inwerkingtreding op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:
 
  • 1.
    Het digitale voorbereidingsbesluit kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.1705.151-VG01);
  • 2.
    Het voorbereidingsbesluit is digitaal (in pdf-vorm) in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen →actueel →bekendmakingen);
  • 3.
    Het analoge voorbereidingsbesluit ligt ter inzage bij het KlantContactCentrum Lingewaard te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het KlantContactCentrum, telefoon (026) 326 01 11.
 
 
Bemmel, 17 september 2015.
 

Naar boven