Logo Zwijndrecht
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan '1e herziening Wijk Walburg, locatie de Snel’ en ontwerpbesluit hogere grenswaarde, Zwijndrecht

Het college van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan '1e herziening Wijk Walburg, locatie de Snel’, nummer NL.IMRO.0642.BP03HerzdeSnel-2001 met ingang van 5 februari 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het plangebied van dit (postzegel)bestemmingsplan betreft het perceel Rotterdamseweg 183 te Zwijndrecht.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 5 februari 2015 tot en met 18 maart 2015 ter inzage in de publiekshal van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 3, Zwijndrecht, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien op www.zwijndrecht.nl (onder ruimtelijke plannen → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in procedure) en daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan '1e herziening Wijk Walburg, locatie de Snel’ op de volgende wijze:

  • schriftelijk (adres: gemeente Zwijndrecht, postbus 15, 3330 AA Zwijndrecht),

  • per e-mail (e-mailadres: gemeente@zwijndrecht.nl),

  • mondeling, na afspraak met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 078).

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Tevens wordt op grond van artikel 110 c, lid 2 van de Wet geluidhinder bekend gemaakt dat met ingang van 5 februari 2015 het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Rotterdamseweg 183 gedurende zes weken ter inzage ligt. Gedurende deze termijn kan een belanghebbende zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders op bovengenoemde wijze.

burgemeester en Wethouders van Zwijndrecht, 4 februari 2015

Naar boven