Vaststelling wijzigingsplan Kwelderweg 2 te Kollumerpomp
Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat op 15 september 2015 het wijzigingsplan Kwelderweg 2 te Kollumerpomp is vastgesteld.
Dit wijzigingsplan voorziet in het herstel van de bestaande schuur naar aanleiding van stormschade en de uitbreiding van deze schuur. De uitbreiding ligt deels buiten het bestaande bouwvlak. Het geldende bestemmingsplan “Buitengebied 2012”, vastgesteld op 17 oktober 2013, heeft hierin voorzien door middel van een wijzigingsbevoegdheid voor het wijzigen van de vorm van het bouwvlak. De oppervlakte van het bouwvlak blijft gelijk.
Het wijzigingsplan is opgesteld binnen de kaders van de wijzigingsbevoegdheid zoals opgenomen in het bestemmingsplan “Buitengebied 2012”.
Het wijzigingsplan ligt met ingang van 24 september 2015 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Het wijzigingsplan is te raadplegen op de website van de gemeente, www.kollumerland.nl, onder Wonen en leven, Wonen en omgeving, ruimtelijke plannen. Digitaal is het plan beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0079.WpKpKwelderweg215-Vg01
Gedurende de ter inzage termijn kan beroep ingesteld worden door;
  • -
    Een belanghebbende die tijdig bij het college zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan naar voren heeft gebracht;
  • -
    Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;
Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep gericht is en de gronden van het beroep. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.
Indien u tijdig beroep heeft ingesteld kunt u ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van dit wijzigingsplan op totdat op het verzoek is beslist. Het beroepsschrift dient te worden gestuurd aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Naar boven