Vaststelling uitwerkingsplan “Tienmorgen-Noord Uitwerking Fase 2”
Logo Hardinxveld-Giessendam
Het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maakt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het uitwerkingsplan “Tienmorgen-Noord Uitwerking Fase 2” is vastgesteld. Het plan is ten opzichte van het ontwerp uitwerkingsplan ongewijzigd vastgesteld.
 
Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan Tienmorgen-Noord. De ontwikkeling van het plangebied Tienmorgen-Noord, inmiddels Morgenslag genoemd, tot woongebied is vastgelegd in het globale, nader uit te werken bestemmingsplan Tienmorgen-Noord. Het uitwerkingsplan behelst de uitwerking van de tweede fase van de woonwijk, inclusief een deel van de recreatieve groenzone in het middengebied. Fase 2 ligt aan de noord-oostzijde van het plangebied aansluitend op fase 1 van het plangebied. Het plan voorziet o.a. in de bestemmingen wonen, tuin, verkeer, groen en water.
 
Plan ligt tot en met woensdag 4 november 2015 ter inzage
Het vastgestelde uitwerkingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van donderdag 24 september 2015 tot en met woensdag 4 november 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Tevens kunt u het vastgestelde uitwerkingsplan en het vaststellingsbesluit inzien via de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl (Actueel/Documenten ter inzage) en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het vastgestelde uitwerkingsplan kunt oproepen door invullen van de locatie, de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0523.UP2015TIENMFASE2-VG01
 
Tijdens de inzagetermijn kan door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat geen zienswijze bij het college naar voren is gebracht, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tegen de gewijzigde onderdelen van het plan kan een ieder beroep instellen.
 
Het vaststellingsbesluit van het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.
Naar boven